AbFab Academy

Coby Roerhorst

Ik heb een zeer brede ervaring in de zakelijke dienstverlening, het sociale domein en als ondernemer. Hierdoor ben ik in staat te begrijpen welke aanpak het beste werkt wanneer het gaat om meer uit medewerkers te halen. Denk hierbij aan medewerkers in beweging te krijgen, te motiveren en meer plezier in hun werk te laten ervaren. Het effect hiervan uit zich in resultaten die van te voren door de organisatie zijn bepaald. Kenmerkend voor mij zijn een positief-kritische basishouding overgoten met humor en enthousiasme

Mieke Van Herk

Ik ga uit van de kracht van de medewerker en weet dit te matchen met de eisen van de organisatie. Dit doe ik door te werken volgens de oplossingsgerichte stroming en te kijken naar wat wel werkt, wat heeft eerder gewerkt en hoe kun je die kwaliteiten nu weer inzetten. Ik ben cum laude afgestudeerd als bachelor in de Toegepaste Psychologie en heb een post HBO Oplossingsgericht werken afgerond. Als coach/trainer ondersteun ik medewerkers op het terrein van hun keuze, en hou altijd de positieve uitwerking op de werkplek in de gaten. Mijn persoonlijkheid is te typeren als onbaatzuchtig en gewetensvol, open en humoristisch.

”Wij zijn pas tevreden wanneer uw medewerkers hun volledige potentieel benutten. Als gedragsdeskundigen zijn wij in staat dit proces op elk niveau binnen zowel profit als non-profit organisaties te faciliteren. De manier waarop wij dit doen kenmerkt zich door doortastendheid, enthousiasme en humor.”