AbFab Academy

GRATIS

Ontwikkeladvies

Update 04-09-2020: Helaas is het subsidieplafond voor het Ontwikkeladviestraject al bereikt en kan er niet meer voor worden aangemeld. We hopen dat op Prinsjesdag er nog wat extra geld beschikbaar wordt gesteld. Als je jouw gegevens achter laat nemen we contact met je op zodra we meer weten.

Wat?

De overheid heeft subsidie vrijgemaakt voor iedereen die zich afvraagt in welke richting zijn loopbaan zich zou kunnen ontwikkelen. Het zogenoemde ontwikkeladviestraject is een onderdeel van het crisisprogramma van de overheid en is voor iedereen! Baan, even geen baan, zzp, net van school?! AbFab Academy beschikt over zeer ervaren loopbaancoaches die deze adviezen op een doortastende, resultaatgerichte en zingevende manier kunnen geven. 

 

 

Hoe?

De overheid heeft besloten de subsidiepot waaruit de 5 ontwikkel adviesgesprekken worden gefinancierd pas te openen op 1 oktober, maar geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden bij ons als loopbaanadviseurs. Het is belangrijk dat we zo snel mogelijk een code aanvragen om de daadwerkelijke subsidie aan te vragen. Om ervoor in aanmerking te komen hebben we wat gegevens van je nodig. Wanneer we geen code kunnen verkrijgen, omdat de subsidiepot bijvoorbeeld leeg is, ben je helaas te laat. Wees er dus snel bij!  

 

Actie

Wanneer je hier je naam, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres achterlaat, krijg je van ons bericht welke documenten we nodig hebben om de subsidie voor jouw traject aan te vragen. Je hoeft verder niets te doen, betaalt niet en hoeft er niemand over te informeren. Wij hanteren strikte privacy uitgangspunten, zoals opgesteld in de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG).

Klik hier voor de officiële regeling